Direkte til indholdet Link til Min Digitale Arbejdsplads Login DAP

Sognepræst i Tim-Stadil-Vedersø Pastorat i Ringkøbing Provsti

Stillingsopslag

Vedersø, Stadil og Tim sogne søger ny sognepræst. Du vil blive en del af lyset, menneskene, havet og fjordene. Her er højt til himlen. Menighedsrådet og medarbejderne vil gerne invitere dig på besøg.

Billede af Vesterhavet

Stillingen som sognepræst i Tim-Stadil-Vedersø Pastorat i Ringkøbing Provsti er ledig pr. 1. januar 2022. 

Til stillingen er knyttet forpligtelse som kirkebogsfører og begravelsesmyndighed.

Stillingen er klassificeret i løngruppe 1 i lov om tjenestemandslønninger m.m. Der vil til lønnen kunne ydes et rådighedstillæg med et afrundet grundbeløb pr. 31. marts 2012 på kr. 43.000,- årligt.

Der tages forbehold om udvidelse af ansættelsesområdet i overensstemmelse med Finansministeriets aftale af 15. august 1975 med tjenestemændenes centralorganisationer om ansættelsesområder for tjenestemænd i staten, folkeskolen og folkekirken. 

Der er knyttet tjenestebolig til stillingen. Boligen er beliggende Høbrovej 3, 6980 Tim

Boligbidrag vil blive nyfastsat ved vurdering

For ikke ordinerede ansøgere bedes kopi af eksamenspapirer og attest fra Pastoralseminariet vedlagt. 

Både mænd og kvinder opfordres til at søge stillingen.

Ansøgninger stiles til Kirkeministeriet, men skal sendes til Biskoppen over Ribe Stift, Korsbrødregade 7, 6760 Ribe eller pr. mail til: kmrib@km.dk, og skal være biskoppen i hænde senest opslagets udløbsdato kl. 15.00.  

Opslået:  28. september 2021

Udløber: 18. oktober 2021

 


Sognebeskrivelse

Midt på en linje i verden. Vedersø, Stadil og Tim sogne søger ny sognepræst. Du vil blive en del af  lyset, menneskene, havet og fjordene. Her er højt til himlen. Menighedsrådet og medarbejderne vil gerne invitere dig  på besøg. Vi vil så gerne vise dig og din eventuelle familie kirkerne, din præstebolig samt området. Kontakt gerne Martin Boel Kjær på tlf. 20 68 53 02 eller mail martin@sandgrav.dk for at aftale et besøg.

Her er et rigt foreningsliv, hvor der er tradition for at løfte i flok og hvor børn og unge står vores hjerter nær.

Der er ca. 100 gudstjenester på et år, fordelt i de 3 kirker. Der er ca. 1.600 sognebørn i de 3 landsbysogne.

Den nyrenoverede og moderne præstebolig er beliggende tæt ved skole, børnepasning og offentlig transport. I forbindelse med præsteboligen er der kontor og mødelokale, med egen indgang.

De 3 landsbysogne har et samlet menighedsråd samt en velfungerende og stabil medarbejderstab. Ligeledes er der et godt samarbejde med præster i nabosognene.

Link til www.tsv-kirker.dk

Vi ønsker os:

En præst, der er synlig i sognet og interesseret i sognelivet og sognebørnene. Meget gerne et menneske, der er nytænkende, kreativ og er selvdreven. Én, der er god til at kommunikere og formidle, rækker ud og kan rumme alle aldre.  Vi ønsker os en præst, der er god til at engagere børn og unge og samarbejder med f.eks. skoler, efterskoler, internationale tilflyttere, spejdere og FDFére.

Vi vægter et positivt og konstruktivt samarbejde med medarbejderne i kirken.