Direkte til indholdet Link til Min Digitale Arbejdsplads Login DAP

Magasinet "Folk & Kirke" er kommet til Ribe Stift. Læs mere om det her

Som noget nyt er Ribe Stift sammen med de andre stifter samt folkekirken.dk en del af magasinet "Folk & Kirke".

Billede af forside af magasinet "Folk & Kirke"

Magasinet kan i år fejre 10 års jubilæum, og er folkekirkens svar på DSB's "Ud & Se".

I år har bladet temaet "Mørke", hvor man bl.a. kan læse om den 36 årige mor, der er på vej til at blive blind. En musikprofessor fortæller om behovet for dyster, mørk musik. En psykolog og historiker diskuterer begrebet Dark Tourism, med ferierejser til Auschwitz. En forfatter fortæller om at blive næsten opslugt af mørket, og en præst deler ud af sine erfaringer med sorgens mørke, og meget mere.

Magasinet henvender sig fortrinsvis til unge mennesker mellem 22-35 år. De må meget gerne deles ud i forbindelse med samtaler, og kan tages op som en tematisk drøftelse i sorggrupper, studiekredse og lignende.

Dertil er der også en rigtig god ressourcebank, der kan give inspiration til, hvordan netop du kan bruge magasinet hos jer. Ressourcebanken findes her, hvor magasinet også findes digitalt.

 

Alle menighedsråd i Ribe Stift vil snarest muligt modtage et eksemplar af magasinet. 

Hvis I har spørgsmål til magainet, kommentarer eller ønsker, at få flere magasiner tilsendt, er du meget velkommen til at henvende dig til kommunikationsmedarbejder Jane Nørgaard pr. telefon 2056 1280 eller mail jni-@-km.dk .