Direkte til indholdet Link til Folkekirkens intranet FIN

Velkommen til sæson 2 af Ribe Stifts podcast!

Glæd dig: Fremover udkommer vi månedligt med en episode.

Billede af sognepræst Ole Witte Madsen og Lizzy Hansen

Fremover udkommer vi månedligt med en episode, hvori sognepræsterne Gitte E. Hansen, Jacob Bjorholm og Ole Madsen vil deles om værtskabet og hver især interviewe en gæst om et tema som knytter an til et af månedens tekster.

Hold øje med vores Facebook-profil, hvor vi vil orientere jer om episode-udgivelserne og deres temaer.

Du kan nu lytte til de første 2 episode af Ripensis in Nube, sæson 2 I episode 1 møder du sognepræst Jacob Bjorholm som er taget et smut forbi Ulla Verman, der er leder for værestedet Cafe Paraplyen i Varde.

Titlen på forårets 1. episode er Håb, når håbet er ude. Samtalens baggrundstæppe er påskeevangeliet og den proces, som Paraplyen har været igennem, siden deres lokaler blev ødelagt i en brand i sommeren 2023.

I episode 2 taler sognepræst Ole Witte Madsen med Lissy Hansen, medlem af Vilslev menighed, om prædikenteksten til 3. søndag efter påske. I denne tekst siger Jesus, at han er vejen, sandheden og livet. Men hvad betyder det sådan mere konkret for os i hverdagen?

Find os netop der på din fortrukne podcastudbyder eller følg linket her: https://www.spreaker.com/podcast/ripensis-in-nube--6022604 og lyt lige præcist når du har tid og lyst.