Pressemeddelelse
 
10.08.2010

Pressemeddelelse

Kategori:
Generelle nyheder

Provst Thala Juul Holm, Løgumkloster, får nye opgaver

Der blev d. 12. juli 2010 udsendt følgende pressemeddelelse:

Provst Thala Juul Holm, Løgumkloster, får nye opgaver:
Der er indgået aftale imellem sognepræst i Løgumkloster sogn og provst i Tønder provsti Thala Juul Holm, Den danske Præsteforening, biskop Elisabeth Dons Christensen, Ribe og biskop Karsten Nissen, Viborg om provst Thala Juul Holms fremtidige præstetjeneste.
Aftalen indebærer, at provst Thala Juul Holm fra d. 1. august 2010 fratræder sognepræsteembedet i Løgumkloster sogn, og forbliver som provst i Tønder provsti. Desuden påtager provsten sig andre præstelige opgaver i Ribe Stift.

Under hensyn til at pressen på det seneste har fundet interesse for den indgåede aftale, præciserer biskop Elisabeth Dons Christensen, at der ikke er tale om en tjenstlig sanktion, men alene om en aftale om den fremtidige organisering af arbejdsopgaverne, som er fundet bedst for alle parter.

På baggrund af aftalen vil den halvdel af Thala Juul Holms stilling, der nu som før er forbeholdt provstens opgaver som sognepræst i stiftet snarest blive nærmere tilrettelagt, ligesom stillingen som sognepræst i Løgumkloster snarest vil blive opslået til besættelse. 

Ribe Stift

 
Korsbrødregade 7 - 6760 Ribe - Tlf. 75421800 - CVR. 57244615 - EAN-NR: 5798000818743 - kmrib(a)km·dk