Direkte til indholdet Link til Folkekirkens intranet FIN

24 timer i Ribe Stift!

Kom og oplev hvordan det er at være præst i Ribe Stift.

24 timer i ribe stift

Kære Teologistuderende,

Er du klar til en weekend fyldt med inspiration, indsigt og meningsfulde samtaler? Tilmeld dig allerede nu til 24 timer i Ribe Stift, den 19. april til den 20. april, 2024.

Programmet begynder fredag 19. april kl. 16.00 med indkvartering på vandrehjemmet hvor der herefter indbydes til kaffe i Landemodesalen og senere spisning sammen med biskoppen.

I løbet af disse 24 timer kan du forvente:

- Netværksmuligheder: Skab forbindelser med præsterne i Ribe Stift og dine medstuderende inden for teologi. Udveksl idéer, tanker og skab muligheder for fremtidigt samarbejde.

- Fællesskab og fordybelse: Oplev 24 timer, hvor du kan fordybe dig i interessante emner, reflektere over din egen praksis og nyde fællesskabet med ligesindede.

- En lørdag med morgenandagt, speed-dating med forskellige personer som har kendskab til præstelivet samt debat.

Bemærk! Der er et begrænset antal pladser – 10 styks - og de fordeles efter ”først til mølle”- princippet via tilmeldingslinket nedenfor.

Ved din tilmelding modtager du med det samme besked om, hvorvidt du har fået en plads. Efter tilmeldingsfristen modtager du detaljeret program for opholdet, samt praktisk info angående refusion af din togbillet.

Tilmeldingen skal finde sted senest d. 5. april 2024 på dette link: 24 Timer i Ribe Stift 2024 (office.com)