Direkte til indholdet Link til Folkekirkens intranet FIN

Øvrige nyheder

Filmen om Ribe Stift er en livlig symfoni af billeder, ord og lyd, der oser af autenticitet og glæde. Den fanger kirken som et pulserende fællesskab, hvor traditioner trives, og præsten står som en fortolker af livet, en...

Læs mere

Øvrige nyheder

Sådan lyder overskriften på den ene af Daniel Nørløvs fine artikler om sommerpraktikken 2023 i Ribe Stift.

Læs mere

Øvrige nyheder

I forlængelse af, at kirkeminister Louise Schack Elholm i flere medier er citeret for, at hun vil fjerne Store Bededag ved kongelig resolution, samledes landets biskopper til møde mandag aften:

Læs mere

Øvrige nyheder

Jeg er glad og taknemmelig for modtagelsen. Nu glæder jeg mig til at lære folk at kende i domprovstiet. Jeg glæder mig til arbejdet.

Læs mere

Øvrige nyheder

På bispemødet i uge 43 blev biskopperne enige om at sende en opfordring til Kirkeministeriet om ophævelse af undtagelsesbestemmelsen til Ligebehandlingsloven for folkekirken.

Læs mere

Øvrige nyheder Oprettet af Tove Krogsgaard, Folkekirkens Grønne Omstilling

De himmelhøje el- og varmeregninger hænger som en truende sky over os alle – også kirkerne. Folkekirkens Grønne Omstilling har bedt varme-, energi- og klimakonsulent Poul Klenz Larsen give sine fire bedste råd til at spare på...

Læs mere

Øvrige nyheder

Et godt arbejdsmiljø er forudsætningen for arbejdsglæde, for at vi kan udføre vores opgave som kirke og for at vi fortsat kan tiltrække nye præster, kirkeligt ansatte og frivillige. Et godt arbejdsmiljø er en sag for alle.

 

Læs mere

Øvrige nyheder Kurser

Teologi for voksne i Ribe Stift er teologisk voksenundervisning og henvender sig til alle med interesse for kristendommens tro og verden.

Der kræves ingen forkundskaber for at følge undervisningen.

 

Læs mere

Øvrige nyheder

Ribe Stift afholder i samarbejde med Ribe Domprovsti 3 lørdagsuniversiteter.

Læs mere

Øvrige nyheder

4 dage med debatter, musik, seminarer, udstillinger, teater og meget mere er nu vel udført.

Læs mere