Direkte til indholdet Link til Min Digitale Arbejdsplads Login DAP

AC-medarbejder med kommunikations- og projektfaglige kompetencer

Stillingsopslag

Er du selvstændig med viden om kommunikation og formidling samt villig til at indgå i et bredt samarbejdsfelt i en organisation med mange samarbejdsrelationer og har du lyst til at sætte folkekirken på dagsordenen i Ribe Stift, så er stillingen som kommunikations- og projektmedarbejder ved Ribe Stift noget for dig!

I Ribe Stift søger vi en allround AC-medarbejder, der har erfaring med såvel intern som ekstern kommunikation og som samtidig kan indgå som tovholder og sparringspartner projekter.

Er du selvstændig med viden om kommunikation og formidling samt villig til at indgå i et bredt samarbejdsfelt i en organisation med mange samarbejdsrelationer og har du lyst til at sætte folkekirken på dagsordenen i Ribe Stift, så er stillingen som kommunikations- og projektmedarbejder ved Ribe Stift noget for dig!

Jobbet

  • Du vil få til opgave at arbejde med kommunikation og formidling i forhold til stiftets nyhedsbreve og årsskrift ligesom du få ansvaret for at holde stiftets Facebookprofil levende. Samarbejdet gennemføres i et team med fokus på stiftets kommunikation.
  • Du vil indgå i og i nogle sammenhænge være tovholder på projekter og aktiviteter, der udspringer af stiftsrådets beslutninger, eller som opstår i et samarbejde mellem stiftet og provstierne.
  • Endelig skal du være villig til også at medvirke i den daglige opgavevaretagelse i stiftet f.eks. løfte almindelige sagsbehandlingsopgaver, når der er behov.

Vi forventer, at du

  • Har en relevant akademisk uddannelse indenfor samfundsfag eller humaniora
  • Har erfaring med kommunikationsarbejde – gerne fra en offentlig virksomhed og selvfølgelig har gode kommunikations- og formidlingsevner
  • Kan arbejde selvstændigt og er villig til at have forskudte arbejdstider – det vil sige, at du også kan komme til at arbejde sene eftermiddage og om aftenen
  • Høj grad af selvstændighed i jobbet

Vi har ingen forventning om, at du kender til den kirkelige organisation. Det skal vi nok sætte dig ind i.

Vi tilbyder ansættelse i et travlt, men også kollegialt godt kontor med 12 ansatte, hvor dagligdagen er præget af en positiv, ligefrem omgangstone.

Vi lægger endvidere vægt på god trivsel og gode muligheder for de enkelte medarbejderes faglige udvikling omkring opgaveløsningen. Der er selvfølgelig mulighed for hjemmearbejde.

Ribe Stiftsadministration varetager administrative opgaver for biskoppen over Ribe Stift, lønadministration af kirkefunktionærer samt præster og provster, administrerer ansættelse af præster, er statslig myndighed på en række opgaver i forhold til menighedsråd og provstier og fungerer som konsulent og sparringspartner i forhold til menighedsrådene på personaleområdet. Yderligere information om stiftets opgaver og opbygning kan fås på www.ribestift.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Så kan du rette henvendelse vedrørende stillingen til stiftskontorchef Elisabeth Aggerbeck, tlf. 23263380.

Ansøgning og CV sendes til KMRIB-@-KM.dk, mærket ”kommunikationskonsulent” og skal være Ribe Stift i hænde senest den 27. august 2022.  Vi forventer at afholde samtaler den 1. september 2022.