Du kan hjælpe fattige mennesker i Danmark
 
18.11.2016

Du kan hjælpe fattige mennesker i Danmark

Den 27. november holder Kirkens Korshær sin første landsdækkende indsamling, der støtter arbejdet med fattige, udsatte og nødstedte mennesker i Danmark.

Der er mennesker i vores samfund, der har brug for vores hjælp. Vi møder dem hver dag i Kirkens Korshærs varmestuer og på vores herberger. De lever i fattigdom uden alt det, de fleste andre kan tage for givet. Et måltid mad, et varmt bad, et sted at sove.

I over 100 år har Kirkens Korshær protesteret mod fattigdom i Danmark. Vi mener, at alle fortjener et værdigt liv, hvor de basale behov er dækket.

Derfor holder vi landsindsamling den 27. november.

Pengene, vi samler ind, skal gå til vores sociale arbejde med socialt udsatte mennesker i Danmark. Samtidig vil vi gerne sætte fokus på fattigdommen. Vi mener, det er uværdigt, at mennesker i vores tid lever i Danmark uden at være mætte, have rent tøj at tage på og et trygt sted at sove.

Du kan hjælpe. Meld dig som indsamler på www.danmarkmodfattigdom.dk og gå sammen med Kirkens Korshær mod fattigdom.

Kort om Kirkens Korshær Kirkens Korshær består af 400 medarbejdere og 9000 frivillige, der sammen understøtter og driver det sociale arbejde på vores varmestuer, herberger, bofællesskaber og andre projekter rundt om i Danmark. Vi hjælper fattige mennesker, hjemløse, psykisk syge, misbrugere, økonomisk trængte børnefamilier, ensomme og dem uden muligheder og overskud. Vores arbejde finansieres af bidrag, donationer, kommunale driftsaftaler, 250 genbrugsbutikker og nu også vores landsindsamling.

 
Korsbrødregade 7 - 6760 Ribe - Tlf. 75421800 - CVR. 57244615 - EAN-NR: 5798000818743 - kmrib(a)km·dk