Direkte til indholdet Link til Folkekirkens intranet FIN

Godt kollegaskab i Ribe Stift

Købstadsløbet sammen med Skjern Provstis præster samt sommerhygge i provstens have.

Præsterne i løbetjet

Sognepræst Martin Nørremark fik en god ide og søgte stiftes pulje for godt kollegaskab om midler hertil.

Læs Martins beretning om dagen og baggrunden for ansøgningen om midler her.

Skjern Provsti gjorde sin entré til Købstadsløbet i Skjern med disse flotte fyre – se stemningsbilleder fra en dejlig aften her.
Tempoet var højt, men også nøje afstemt med at vi også skal stå på en prædikestol i weekenden.
"De sidste skal blive de første" stod der skrevet på vores ryg. Jeg blev den sidste i provstiet, men vi fik alle en sejr og de grønne sodavand smagte ekstra godt bagefter.

Tanken bag at være med til det lokale løb er tve-delt. For det første er det for at lave et socialt arrangement for præsterne i provstiet, hvor vi laver noget anderledes og sjovt sammen – og gør noget sundt (og ikke bare drikker kaffe og spiser rundstykker). For det andet ville det også gøre kirken/præsterne synlige på en anden og folkelige måde. Vi har jo ikke DHL stafetten i Skjern, men vi har Købstadsløbet og det kan noget når vi løber sammen. Vi havde fået lavet ens t-shirt med Folkekirkens logo og Ribe Stifts logo foran.
Det var et hyggeligt lille fyraftensarrangement og vi takker Ribe Stift for midlerne.

Har du som præst i Ribe Stift en ide til et kollegialt arrangement – og gerne med fagligt indhold – så tøv endelig ikke med at søge vores pulje, som fremmer det gode kollegaskab i Danmarks skønneste stift!
Læs mere her; https://ribestift.dk/hvorfor-er-ribe-stift-et-godt-sted-at-vaere-praest/er-du-allerede-praest-i-ribe-stift/