Login DAP

Vi har i Ribe Stift, mange spændende præstestillinger slået op. Vil du være præst på landet eller er du mere til bylivet? Ribe Stift rummer mange forskellige præstestillinger.

Læs mere

Bønner og liturgier til gudstjenester, andagter og kirkens digitale hilsner.

Læs mere

Mariæ bebudelses dag

Maria står i skyggen af sin søn, men der kan være god grund til også at have øje for den, der står i skyggen. Vi mennesker lærer af hinanden. Vi kan lære af Maria og ikke mindst af den sang, vi hører hende...

Læs mere

Årets tema er: Gudstjenestens liturgi mellem tradition og fornyelse.

Igen i år inviterer biskoppen til konvent for præster i Ribe Stift. Udvalget har lavet et spændende program med 3 gode foredragsholdere.

Læs mere

Mens kirkerne er lukkede, sender Danmarks Radio fortsat søndagsgudstjenester både på radio og tv.

Læs mere

Biskopperne har på baggrund af reglerne for gennemførelse af begravelser og bisættelser i folkekirken, udarbejdet denne vejledning med det overordnede sigte, at undgå smittespredning af COVID-19.

Læs mere

Efter det store ønske om at kunne transmittere fra de kirkelige handlinger, der foretages i kirken med minimum antal deltagere, er der udarbejdet denne vejledning ang. retningslinjer og regler for transmissioner fra kirken.

Læs mere

Stillingen som sognepræst i Øse-Næsbjerg Pastorat i Varde Provsti er ledig til besættelse pr. 1. oktober 2020

Læs mere

Stillingen som sognepræst i Sædden Pastorat i Skads Provsti er ledig til besættelse.

Læs mere

Jesus siger om sig selv: Jeg er livets brød. Den, der kommer til mig, vil aldrig sulte, og den, der tror på mig, vil aldrig blive tørstig (Joh 6 vers 35).

Jesus er trods sit menneskelige og skrøbelige ydre, ham vi finder trøst og...

Læs mere