Ledige stillinger
 

HR- og kommunikationskonsulent

Vi søger en medarbejder, der kan kombinere en HR-konsulentstilling med at være tovholder på vores kommunikationsopgaver.

HR-opgaven

HR-opgaven vægter 75% af stillingen og arbejdsopgaverne består i at hjælpe menighedsrådene i forhold til personalejuridiske områder:

  • Konkrete overenskomstmæssige og juridiske spørgsmål vedrørende ansættelse, stillingsindhold, lønindplacering, lønforhandling og opsigelse
  • Vejledning og fortolkning af overenskomster
  • Proceshjælp i forbindelse med udarbejdelse af f.eks. personaleudvikling og omstrukturering i de enkelte sogne.

Kommunikationsopgaven

Kommunikationsopgaven består i at være tovholder på stiftets årbog samt på kommunikation på de digitale medier.

Du skal have en relevant akademisk uddannelse og erfaring med HR arbejde – gerne fra en offentlig virksomhed. Derudover er det vigtigt, at du

  • Kan arbejde selvstændigt og er villig til at have forskudte arbejdstider – det vil sige, at du også ofte kan komme til at arbejde sene eftermiddage og om aftenen
  • Er fagligt velfunderet
  • Har gode kommunikations- og formidlingsevner.

Se desuden stiftets folder til menighedsrådene ”Hvilken hjælp kan menighedsrådet få fra Ribe Stift?”, som beskriver nogle af arbejdsopgaverne.

Vi kan tilbyde ansættelse i et travlt men også kollegialt godt kontor, hvor dagligdagen er præget af en positiv, ligefrem og kvik omgangstone.

Vi lægger endvidere vægt på god trivsel gode muligheder for de enkelte medarbejderes faglige udvikling omkring opgaveløsningen

Ribe Stiftsadministration varetager administrative opgaver for biskoppen over Ribe Stift, lønadministration af kirkefunktionærer samt præster og provster, administrerer ansættelse af præster, er statslig myndighed på en række opgaver i forhold til menighedsråd og provstier og fungerer som konsulent og sparringspartner i forhold til menighedsrådene på personaleområdet. Yderligere information om stiftets opgaver og opbygning kan fås på www.ribestift.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Henvendelse vedrørende stillingen kan ske til stiftskontorchef Elisabeth Aggerbeck, tlf. 23 26 33 80.

Ansøgning og CV sendes til KMRIB(at)KM.dk, mærket ”HR- og kommunikationskonsulent” og skal være Ribe Stift i hænde senest den 15. marts 2019.

Ansættelsessamtaler bliver afholdt den 28. marts 2019.

Administrativ medarbejder med energi, overblik og struktur

Vi søger en administrativ medarbejder til Ribe Stift til indgå i et teamsamarbejde om varetagelsen af centrale opgaver som sekretær for biskoppen.

Opgaver

  • Ansættelse af præster og provster
  • Lønindplacering af nyansatte præster og provster
  • Bistå ved beslutninger om samarbejde mellem menighedsråd
  • IT-systemhåndtering

Opgaverne løses i et teamsamarbejde med en kollega og med biskoppen.

Dine kvalifikationer

Vi søger en kollega, der har styr på detaljerne, har solid erfaring med IT-systemer og som er skarp på arbejdsgange og -processer. Hvis du har erfaring med offentlig forvaltning og er god til at finde løsninger, så vil det være et stort plus.

Som person ser vi gerne, at du er glad og initiativrig og kan trives i et aktivt og travlt miljø.

Om Ribe Stift

Ribe Stift er et af 10 stifter i Danmark som hører under Kirkeministeriet. Administrationen som ligger i Ribe bymidte består af 11 ansatte. Stiftet varetager opgaver i forhold til menighedsråd, provstier og præster. Biskoppen er øverste administrative og gejstlige myndighed.

Stillingen ønskes besat 1. maj 2019 eller snarest derefter.

Løn efter kvalifikationer efter principperne om Ny-løn. Ansættelsen er omfattet af fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det statslige område, og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/stat.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte stiftskontorchef Elisabeth Aggerbeck, tlf. 23 26 33 80 eller stiftsmedarbejder Dorte Ib tlf. 76 88 56 24.

Ansøgning, CV og eksamenspapirer sendes til KMRIB@KM.dk, mærket ”Administrativ medarbejder” og skal være Ribe Stift i hænde senest den 6. marts 2019.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansættelsessamtaler bliver afholdt den 22. marts 2019.

 
Korsbrødregade 7 - 6760 Ribe - Tlf. 75421800 - CVR. 57244615 - EAN-NR: 5798000818743 - kmrib(a)km·dk