Kurser
 

Kurser og møder

DiakoniDage 2018

Menighedspleje – en ramme om det diakonale

Flere sogne har oprettet en menighedspleje i samarbejde med Samvirkende Menighedsplejer. Menighedsplejen kan stå for besøgs-, aflastnings- og vågetjeneste samt andre diakonale aktiviteter. Løgumkloster Menighedspleje (T) og Rindum-Ringkøbing Menighedspleje (R) fortæller om deres erfaringer med at arbejde som menighedspleje.

Hele Danmarks Familieklub – for børnefamilier

KFUM’s Sociale Arbejde, FDF og KFUM-Spejderne har sammen udviklet dette projekt, hvor familier spiser sammen og får et godt fællesskab. En med-arbejder fra Hele Danmarks Familieklub fortæller om projektet og om hvordan man kommer i gang.

Information og tilmelding – det praktiske

Dagen er for menighedsrådsmedlemmer, præster, kirke- og kulturmedarbejdere og andre ansatte og interesserede – alle er meget velkomne. Det er gratis at deltage, men tilmelding ønskes senest en uge før til Ian Ørtenblad, stiftspræst for diakoni, på igmo@km.dk eller tlf. 7475 4106, sms 3024 1014; hertil kan også spørgsmål om dagen rettes.

Vi håber på en inspirerende dag!

Med venlig hilsen Ribe Stiftsudvalg for Diakoni

Introkursus for nyansatte

Den danske folkekirke er et særligt sted, der danner rammen om både kirkelige handlinger, kulturliv og frivilligt arbejde. Samtidig er folkekirken også en professionel arbejdsplads for tusindevis af ansatte indenfor mange faggrupper. Det er derfor kursets formål at give nyansatte en god og fælles forståelse for folkekirken som helhed.

Kurset er obligatorisk for alle, der har fået deres første stilling i folkekirken med en ugentlig arbejdstid på mere end 8 timer, og som er ansat det seneste år forud for kurset.

Haderslev, Ribe og Fyens stifter onsdag den 5. december mødes i Middelfart Sognegård til årets tredje intro-kursus for nyansatte i de tre stifter. De to tidligere kurser fandt sted i foråret og kunne begge melde udsolgt lang tid før sidste frist for tilmelding.

Se kursusprogrammet her.

Kurset er desværre allerede fuld booket (senest 14. november).
Læs her om resultatet af en evaluering af introkurserne. 

 
Korsbrødregade 7 - 6760 Ribe - Tlf. 75421800 - CVR. 57244615 - EAN-NR: 5798000818743 - kmrib(a)km·dk