Kurser
 

Kurser og møder

Kursus for nyansatte

Den danske folkekirke er et særligt sted, der danner rammen om både kirkelige handlinger, kulturliv og frivilligt arbejde. Samtidig er folkekirken også en professionel arbejdsplads for tusindevis af ansatte indenfor mange faggrupper. Det er derfor kursets formål at give nyansatte en god og fælles forståelse for folkekirken som helhed.

Kurset er obligatorisk for alle, der har fået deres første stilling i folkekirken med en ugentlig arbejdstid på mere end 8 timer, og som er ansat det seneste år forud for kurset.

Haderslev, Ribe og Fyens stifter onsdag den 22. november mødes i Harte Kirkecenter ved Kolding til årets tredje intro-kursus for nyansatte i de tre stifter. De to tidligere kurser fandt sted i foråret og kunne begge melde udsolgt lang tid før sidste frist for tilmelding.

Se kursusprogrammet her.

Tilmelding her (senest 1. november).
Læs her om resultatet af en evaluering af introkurserne. 

Ny inspiration – godt i gang med kirkens sociale arbejde

Oplev en inspirerende dag sammen med andre ildsjæle. Alle har de noget på hjertet og historier, som de vil dele med dig! Historier som du kan ”oversætte” og bruge i din egen hverdag og i det sociale arbejde i kirken. Vi tilbyder dig kort sagt en dag fyldt med passionerede indlæg og inspiration.

Et kursus, hvor du får ”redskaber” og ideer med hjem, som du kan bruge i din hverdag i forbindelse med nye aktiviteter i jeres kirke.

Hvem kan deltage?

Alle med interesse i det frivillige sociale arbejde i kirken. Frivillige og ansatte der gør en forskel lokalt.

Hvad kan du lære?

Vores mål er at give dig mod til selv starte nye aktiviteter til gavn og glæde for andre mennesker. Deltagernes egne erfaringer vil blive inddraget og der er mulighed for refleksion undervejs.

https://www.menighedsplejer.dk/fileadmin/attachments/kurser/Temakursus_6_-_2017.pdf 

 
Korsbrødregade 7 - 6760 Ribe - Tlf. 75421800 - CVR. 57244615 - EAN-NR: 5798000818743 - kmrib(a)km·dk